AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve yumurta görmek

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurta gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek ağız tadının da kaçacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtası görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek mal mülk edineceğine, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir