AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtaları görmek

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yumurtaları gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak işlerin sürekli büyüyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir