AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtası görmek

Kahve falında güvercin yumurtası görmek

Kahve falında güvercin yumurtası görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, olumsuz haberler alacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek alim insanlardan sayılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek sorunlarının yakında biteceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir