AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, iş yeri sahibi olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, şaşkın olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, malına gelecek zarara yorulur.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir