AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtası kırmak

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada yumurta kırmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir