AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtasını görmek

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında güvercin yumurtasını gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtası görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir