AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek hayat boyu desteği olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek hasretliğin biteceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir