AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, üzüntü yaşamaya, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işarettir.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir