AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pantolon giymek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir