AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek yakında işlerinin aksayacağına, lüks içinde olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir