AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk gömlek giymek

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek çok iyi bir duruma geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli gömlek giymek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir