AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek giymek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek ruh sağlığının bozulacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gömlek görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir