AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, endişelerin biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek yüzüne kan geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek bedeninin şifaya kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına tabir olunur.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir