AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek çok büyük çaba sarf edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir