AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında kızını gelinlik giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına delalettir.

Kahve falında kızının gelinlik giymek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir