AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli gelinlik giymek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli beyaz elbise giymek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek ruhunu güzelleştireceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir