AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek eksiklerinin farkına varacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık beyaz elbise giymek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, erken evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz gelinlik giydiğini görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, güzelliklerle dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir