AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında birinin beyaz gelinlik giydiğini görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek canının sağ olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elini haramdan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek esenleyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir