AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, haksızlık edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir