AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eldiven görmek

Kahve falında siyah eldiven görmek

Kahve falında siyah eldiven görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ismini herkese duyuracağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah eldiven gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, dinç kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah eldiven giymek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Kahve falında siyah eldiven görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah eldiven takmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında eldiven taktığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına eldiveni takmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir