AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eldiven görmek

Kahve falında eski eldiven görmek

Kahve falında eski eldiven görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında eski eldiven gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında eski eldiven görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz eldiven giymek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eldiven taktığını görmek daha fazla para kazanacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında plastik eldiven görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil eldiven giymek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Kahve falında sarı eldiven görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işarettir.

Kahve falında tül eldiven görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boks eldiveni görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir