AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, bundan hayır göreceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, ona göre davranacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak iş hayatında rahat edileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında duvaksız gelinlik görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve kırmızı duvak görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir