AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz düğme görmek

Kahve falında beyaz düğme görmek

Kahve falında beyaz düğme görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, güzel bir iş fırsatına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz düğme gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Kahve falında beyaz düğme görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perde düğmesi görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek iyi anlaşacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil düğme almak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah düğme görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kopmuş düğme görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında mavi düğme görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir