AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah düğme görmek

Kahve falında siyah düğme görmek

Kahve falında siyah düğme görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapacağı planların altüst olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah düğme gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında siyah düğme görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak dininden vazgeçmeyeceğine, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Kahve falında düğme diktirmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında düğmeye basmak büyük fırsatların kapısını açacağına, rütbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında cekete düğme dikmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik düğmesi görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında düğme koparmak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir