AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş düğme görmek

Kahve falında kopmuş düğme görmek

Kahve falında kopmuş düğme görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş düğme gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Kahve falında düğme toplamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ne yöne gideceğine delalet eder.

Kahve falında düğme bulmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil düğme görmek çıkmaza gireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme görmek üzüntülerin biteceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında düğmeye basmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden düğme almak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında düğme koparmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında düğme diktirmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir