AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket düğmesi dikmek

Kahve falında ceket düğmesi dikmek

Kahve falında ceket düğmesi dikmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında cekete düğme dikmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında ceket dikmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında altın düğme görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek düğmesi açmak işlerinde çok başarılı olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında düğme bulmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir