AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi düğme görmek

Kahve falında mavi düğme görmek

Kahve falında mavi düğme görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi düğme gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Kahve falında mavi düğme görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş düğme görmek maddi açıdan zarar edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında kopuk düğme görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalettir.

Kahve falında düğmeler görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe düğme görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek düğmesi açmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında düğmenin kopması görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir