AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, rızkın çoğalacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek bolluk içinde yaşamaya, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek yaptığı hatalardan ders alacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında gömleği iliklemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek iliklemek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceket iliklemek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir