AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil düğme almak

Kahve falında yeşil düğme almak

Kahve falında yeşil düğme almak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil düğme almak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında yeşil düğme almak çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil düğme görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe düğme görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret eder.

Kahve falında düğme çözmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kol düğmesi aramak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci düğme görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında düğme sökmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik düğmesi görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir