AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde düğmesi görmek

Kahve falında perde düğmesi görmek

Kahve falında perde düğmesi görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, şansının kötüye gideceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Kahve falında perde düğmesi gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Kahve falında perde düğmesi görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük düğme görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme diktiğini görmek zor bir işe girileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında cekete düğme dikmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ekmeğinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme toplamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalettir.

Kahve falında yeşil düğme görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir