AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz damat görmek

Kahve falında beyaz damat görmek

Kahve falında beyaz damat görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz damat gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz damatlık giymek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz damatlık görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz damat görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil damatlık görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damada sarılmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir