Kahve falında damada sarılmak

Kahve falında damada sarılmak bir sıkıntıya girmeye, çekilen hasretin biteceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mal mülk kazanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında damada sarılmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Kahve falında damada sarılmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalettir.

Kahve falında damadına sarılmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini damatlıkla görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret eder.

Kahve falında mavi damatlık görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında damadı dövmek huzurunu kaybedeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında abiyi damat görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında damadı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek hedeflere ulaşamayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir