AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadın yüzünü görmemek

Kahve falında damadın yüzünü görmemek

Kahve falında damadın yüzünü görmemek hayal kırıklığı yaşanacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında damadın yüzünü görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında damatlık giydiğini görmek zamanının boşa gideceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında eşini damat görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında damadının öldüğünü görmek muradın yerine geleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek sorunların bir bir çözüleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok gelin damat görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir