AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz damatlık görmek

Kahve falında beyaz damatlık görmek

Kahve falında beyaz damatlık görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, kendisini korumaya alacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sorumluluk alacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz damatlık gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz damatlık giymek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz damatlık görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz damat görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz damat görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Kahve falında damat olduğunu görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini damatlıkla görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damat traşı görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir