AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz damatlık giymek

Kahve falında beyaz damatlık giymek

Kahve falında beyaz damatlık giymek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz damatlık giymek gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz damatlık giymek kazancı arttıracağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sorunlarının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında damatlık giydiğini görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin damatlık giydiğini görmek yeni işlere girişileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında damatlık giydirmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir