AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini yıpratacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hatalarını fark edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında hoca cübbesi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulur.

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek saygın ve ünlü biri olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbe giymek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir