AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek hikmet sahibi olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, oldukça büyük başarılara delalet eder.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında hoca cübbesi görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil cübbeli adam görmek daima zinde ve genç kalacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil cübbe görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil cübbeli birini görmek kötü günlerin geride kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir