AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında hoca cübbesi görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahat nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah cübbeli birini görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir