AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca cübbesi görmek

Kahve falında hoca cübbesi görmek

Kahve falında hoca cübbesi görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoca cübbesi gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında hoca cübbesi görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cübbeyle namaz kılmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cübbeli avukat görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir