AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalettir.

Kahve falında hoca cübbesi görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil cübbeli hoca görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz cübbeli birini görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir