AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, acı tecrübeler edineceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz cübbeli adam gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek günlerini bunun için harcayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek ekmek ve dünya malı alacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil cübbeli adam görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz cübbeli hoca görmek yeni kapılar açılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz cübbeli birini görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz cübbe görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir