AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz cübbe giymek

Kahve falında beyaz cübbe giymek

Kahve falında beyaz cübbe giymek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, işlerinin günden güne azalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, geniş geniş yaşayacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz cübbe giymek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında beyaz cübbe giymek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında imam cübbesi giymek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sarık cübbe giymek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir