AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, suçlamalardan aklanılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil cübbeli adam görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz cübbeli birini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz cübbe görmek oldukça uzun bir yolculuğa, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbe giymek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir