AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, zor durumda bırakacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek sürekli bağırıp çağıracağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir