AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite cübbesi giymek

Kahve falında üniversite cübbesi giymek

Kahve falında üniversite cübbesi giymek kişinin tek başına kalacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz cübbe giymek kişinin elindekilerinden de olacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe giymek gelir kaybedeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cübbe giydiğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret eder.

Kahve falında savcı cübbesi giymek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cübbe sarık giymek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir