AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarık cübbe giymek

Kahve falında sarık cübbe giymek

Kahve falında sarık cübbe giymek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yeni kapılar açılacağına, kişinin şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, adını kirleteceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında cübbe sarık giymek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek hanesine huzurun dolacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında sarık ve cübbe görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir