AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbe ve sarık giymek

Kahve falında cübbe ve sarık giymek

Kahve falında cübbe ve sarık giymek asla gururundan ödün vermeyeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, küskünlüklerin oluşacağına, hayırlı kararlar alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Kahve falında cübbe sarık giymek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sarık cübbe giymek yanlışlara düşeceğine, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık görmek boş kuruntularla uğraşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek masa başı bir işe gireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarık ve cübbe görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir