AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam cübbesi giymek

Kahve falında imam cübbesi giymek

Kahve falında imam cübbesi giymek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında imam cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Kahve falında imam cübbesi giymek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kep ve cübbe giymek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz cübbe giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında avukat cübbesi giymek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir