AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında hakim cübbesi görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet eder.

Kahve falında hakim kıyafeti giymek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakimin elini öpmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık hakim görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede hakim görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hakime ifade vermek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bayan hakim görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, ondan şifa göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir