AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı cübbe giymek

Kahve falında kırmızı cübbe giymek

Kahve falında kırmızı cübbe giymek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cübbe görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe giymek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz cübbe giymek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında avukat cübbesi giymek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir